Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاسی ــ‌ حجت‌الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد با اشاره به ضرورت مطالعه نامه امام علی(ع) به مالک اشتر با توجه به حوادث اخیر کشور گفت: این نامه حاوی اندیشه و رویکرد سیستمی برای تجزیه و تحلیل دقیق فرصت‌ها و تهدیدها، محدودیت‌های بیرونی و نقاط ضعف و قوت درون‌سازمانی در راستای دستیابی به قدرت و خلق تمدن اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایکنا؛ حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمدحسن ابوترابی‌فرد امروز 15 آذرماه در خطبه اول نماز جمعه تهران، با اشاره به رویدادهای اخیر و نگاه رهبر عالی‌قدر گفت: در این راستا در این خطبه نامه امام علی(ع) به مالک اشتر را بیان می‌کنم. توجه به کلمات امام علی(ع) و تلاش برای آراستگی به آن بلندترین گام برای رسیدن به سعادت و تقوا و حرکت جامعه به سمت عدالت، پیشرفت و اقتدار است.

وی ادامه داد: این نامه حاوی اندیشه و رویکرد سیستمی برای تجزیه و تحلیل دقیق فرصت‌ها و تهدیدها، محدودیت‌های بیرونی و نقاط ضعف و قوت درون‌سازمانی در راستای دستیابی به قدرت و خلق تمدن اسلامی است.

ابوترابی‌فرد اظهار کرد: امام علی(ع) در توصیف شخصیت مالک اشتر می‌فرمایند: «توشخصیتی هستی که من برای اقامه دین از تو یاری می‌طلبم». خوشا به حال کسانی که بازوی رهبر معظم انقلاب برای اقامه دین هستند و نمی‌توان به این جایگاه دست یافت مگر آن‎که انسان دین را در جان و حوزه اخلاق و رفتار شخصی خود نفوذ داده و اقامه کرده باشد و دیندار به معنی واقعی کلمه باشد تا بتواند بازوی نظام اسلامی برای اقامه دین گردد.

خطیب جمعه تهران بیان کرد: ما در نظام اسلامی نیازمند مدیران و مسئولانی هستیم که دیندار باشند تا بتواند برای اقامه دین ایفای نقش کنند.

وی اظهار کرد: امام علی(ع) خطاب به مردم مصر بیان می‌کنند که «مردی را برای شما برگزیده‌ام که در دوران سخت، ناامنی و شرایط تهدیدات اقتصادی، خواب دیدگان او را نمی‌رباید». کجایند مدیرانی که نخوابند برای آنکه مردم آسوده بخوابند. اقتدارآفرینان دفاع مقدس خواب را بر دیدگان خود حرام کردند و امروز ملت ایران و ملت اسلام در آرامش هستند.

ابوترابی‌فرد ابراز کرد: امام علی(ع) در این نامه به مالک می‌فرمایند: «رحمت و محبت و لطف به مردم تار و پود وجود تو را فرا بگیرد». کارگزاران نظام باید این‌گونه باشند و آحاد مردم و شهروندان با هر عقیده و نگاهی باید مورد لطف و محبت قرار گیرند و کارگزاران نظام را خادمان صادق ملت ببینند.

ادامه دارد...

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: امام علی مالک اشتر آیت الله خامنه ای حکمرانی نهج البلاغه حجت الاسلام ابوترابی فرد نماز جمعه اقامه دین ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۵۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبیین و ترویج اندیشه های مهدوی در عصر شیخ الائمه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، تمام کسانی که ائمه معصومین (ع) را به شهادت رساندند یقین داشتند که آنها بر حق هستند، مانند امام جعفر صادق که دنیا طلبی و حکومت خواهی و کینه ورزی منصور دوانقی باعث شد تا خورشیدی دیگر غروب کند و دلهای مومنان را به سمت قبرستان بقیع ببرد.

امام صادق (ع) در دوران زندگی پرخیر و برکتش، در ۱۰ حکومت بنی امیه و بنی عباس زندگی می کردند و با تقیه کردن در سخت ترین شرایط به همراه شاگردانش توانستند با تبیین، ترویج، اسلام و مکتب اهل بیت (ع) را به جهان معرفی کنند. چون در عصر امام صادق (ع) عصر ظهور فرقه ها و مذاهب الحادی بود شبه افکنی علیه اسلام، قرآن و اهل بیت باعث شد تا امام با برپایی مجالس و راه اندازی مدرسه های دینی با انحرافات در جامعه مبارزه کند.

امام صادق علیه السلام به شیخ الائمه معروفند و از ۶۵ سال عمر پربرکتشان ۳۴ سال امامت کردند و در این مدت توانستند ۴ هزار شاگرد را تربیت کنند.

حضرت امام صادق علیه السلام در پرتوی دانش الهی بیشترین نیازهای مادی، معنوی، فلسفی و عرفانی، بهداشتی، طب و نجوم بشریت را تا روز قیامت تامین کردندو عزاداری برای امام حسین (ع) و انتظار موعود را در میان پیروان اهل بیت رواج دادند.

همه علمای اسلام به ویژه امام خمینی (ره) در وصیت نامه خود نیز مردم ایران را متعهد به پیروی از آیین فقه جعفری دعوت کردند و امروز شاهد این هستیم که علم صادق در حوزه های علمیه و دانشگاه ها تدریس می شود. برابر اصل قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران دین رسمی کشورمان اسلام و مذهب جعفری اثنی عشری است و این اصل غیر قابل تغییر خواهد بود.

دیگر خبرها

  • زوال اسرائیل در اندیشه امام و رهبر انقلاب
  • امام جعفر صادق(ع) بر تمام امت اسلامی حق دارند
  • تبیین و ترویج اندیشه های مهدوی در عصر شیخ الائمه
  • دفاع دانشجویان غیر مسلمان از مردم مظلوم فلسطین بازتاب نامه‌‌های مقام معظم رهبری است
  • دفاع دانشجویان غیر مسلمان از مردم مظلوم فلسطین و غزه بازتاب نامه‌های مقام معظم رهبری است
  • ۴ پیامد حمله موشکی سپاه به اسرائیل به روایت امام جمعه تهران
  • ابوترابی: «وعده صادق» آغاز تحول در منطقه و معادلات سیاسی است
  • نمایشگاه توانمندی های صادراتی فرصت رشد و تعمیق روابط اقتصادی کشور
  • مردمی شدن فرهنگ در اولویت کار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است
  • اقامه نماز جمعه در همه شهر‌های گیلان