Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام سیدصادق پیشنمازی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم، ضمن تسلیت سالروز شهادت امیر مؤمنان(ع) اظهار کرد: پس از شهادت این امام بزرگوار مشاعره‌ای بین عمر و عاص، یزید و معاویه برگزار شد که هر یک از این افراد با وجود دشمنی با امام علی(ع) به تعریف از آن حضرت پرداختند.

وی خاطرنشان کرد: امام علی(ع) به اندازه‌ای جایگاه والایی داشتند که حتی بدخواهان نیز این چنین به نفع ایشان شهادت داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیأت علمی دانشگاه بین‌المللی اهل بیت با بیان اینکه اوج برتری انسان در بخشی خود را نشان می‌دهد که دشمنان به نفع او شهادت دهند گفت: در آن دوران آنچنان رعب و وحشت ایجاد کرده بودند که کسی جرأت نمی‌کرد فضیلت امام علی(ع) را بیان کند و دشمنان از روی کینه فضیلت این امام را انکار می‌کردند و به جعل حدیث می‌پرداختند. معاویه سال‌ها بی‌حرمتی حضرت را بر منبرها و سخنرانی‌ها رواج داده بود ولی باید در نظر داشتابرها هر چند تلاش کنند نمی‌توانند نور خورشید را بپوشانند.

پیشنمازی با اشاره به نامه معروف امام علی(ع) به مالک اشتر گفت: این نامه یکی از نامه‌های معروف درباره حکومت‌داری است. اگر بخواهیم منشور حقوق بشر و حکومت‌داری را به جهان عرضه کنیم نامه امام علی(ع) به مالک اشتر نمونه بارز این حقیقت است.

وی به روش حکومت‌داری امام علی(ع) اشاره کرد و افزود: حضرت با مردم ارتباط و دیدار عمومی داشتند و مردم نیز می‌توانستند به حضرت دسترسی پیدا کنند بر همین اساس مدیران باید به درس‌آموزی از حضرت بپردازند و فرصت‌هایی برای مردم فراهم کنند.

استاد حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: حضرت در امور نظارت بر مسؤولان روش خاصی داشتند به همین دلیل کسانی از سوی حضرت به صورت ناشناخته در سیستم‌های حاکمان ورود پیدا می‌کردند و به شناسایی گره‌ها و خطاها می‌پرداختند.

وی عنوان کرد: امیر مؤمنان(ع) نسبت به انتخاب مدیر حساس بودند و سعی می‌کردند مسؤولان را افرادی قرار دهند که مشکلات را احساس می‌کنند و سبب به عقب بازگشتن جامعه نمی‌شوند.

انتهای پیام/ک

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۸۷۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» ابلاغ شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، آیت‌الله دکتر سیدابراهیم رئیسی، رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲.۱۲.۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است، را به شرح زیر برای اجرا ابلاغ کرد.

شورای ‌عالی حوزه‌ های علمیه

شورای تخصصی حوزوی

دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی

ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۰۸.۱۲.۱۴۰۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی و براساس مصوبه جلسه ۴۶۵ مورخ ۰۱.۱۲.۱۴۰۲ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی (به پیشنهاد شورای عالی حوزههای علمیه) به تصویب رسیده است؛ به شرح ذیل برای اجراء ابلاغ می شود:

«ماده واحده- ماده ۴ اصلاحی آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی (مصوب جلسه ۸۸۴ مورخ ۱۳.۰۴.۱۴۰۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی) به شرح ذیل اصلاح می شود:

ماده ۴- اعضای شورا:

سه نماینده از شورای‌عالی حوزه‌های علمیه

سه نماینده از شورای‌عالی انقلاب فرهنگی

مدیر حوزه‌های علمیه یا نماینده وی

رئیس جامعة ‌المصطفی العالمیه یا نماینده وی

مدیر حوزه علمیه خراسان

مدیر حوزه علمیه اصفهان

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران

مدیر جامعة الزهرا(س)

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی

هفت نفر از فضلای صاحب‌نظر حوزوی

تبصره - اعضای حقیقی موضوع بند ۱۰ بنا به پیشنهاد شورای‌ عالی حوزه‌های علمیه و تصویب شورای ‌عالی انقلاب فرهنگی و با حکم رئیس شورای ‌عالی انقلاب فرهنگی، برای یک دوره ۳ ساله منصوب می‌شوند».

کد خبر 6096964

دیگر خبرها

  • همایش «حوزه انقلابی حوزه منتظر» به میزبانی شیراز برگزار می‌شود
  • ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» ابلاغ شد
  • علم الهدی: امامت سیاسی دشمن دارد/ امام فقط شاگردپرور و عالم نیست؛ اصل امامت به تشکیل نظام رهبری و تشکیلات حکومت اجتماعی است
  • عزاداری سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) در حوزه علمیه آخوند همدانی
  • مظلومیت حقوق بشر نزد افکار عمومی جهان مشخص شد
  • دلایل مظلومیت امام صادق(ع) از زبان آیت‌الله علم‌الهدی
  • چه افرادی امام صادق(ع) را شهید کردند؟
  • روضه| آزار و اذیت‌هایی که بر امام صادق(ع) روا داشتند+صوت
  • سالروز شهادت مظلومانه رئیس مذهب جعفری
  • سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع)